Den som forstår Dao er klok.
Den som praktiserer det er sterk.

Kurs og påmelding 2024

Orienteringshelg nybegynnere før Healing Energy Training 12. -14.04.2024

Pris for orienteringshelg:
kr. 2.900

Kr. 1.300 (Repetisjon for personer som har deltatt på tildigere årstreninger)

Tid:
Fredag 17:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00
Søndag 10:00 – 16:00

Adresse:

Scuola d'italiano,
Bygdøy allé 68,
0265 OSLO

Den helgen er en orienteringshelg som er obligatorisk for alle nybegynnere som ønsker å delta på Healing Energy Training 2024. Denne helgen kan bestilles uavhengig av Healing Energy Training.

 

Opplev orienteringshelgen før Healing Energy Training – din port til en verden full av energi og selvutfoldelse!

Denne helgen er den ideelle starten for alle som er nysgjerrige på den fascinerende verdenen av energiarbeid og som ønsker å frigjøre livsenergien sin.
Denne helgen kan bestilles uavhengig av Healing Energy Training. Etter fullført orienteringshelg er du velkommen til å melde deg på Healing Energy Training, og med mulighet til å fordype deg i fire andre spennende moduler som utforsker energiverdenen.

Hva venter deg:

Bronseklokke-Qigong:
Oppleve de myke bevegelsene og den dype forbindelsen med den omkringliggende energien gjennom dette tradisjonelle Qigong- øvelsessystemet.

Introduksjon til energiarbeid:
Lære grunnleggende praksis og begreper for å forstå og utnytte kraften i energiene.

Qigongens historie:
Dykke inn i den rike tradisjonen og historien til Qigong for å utvikle en dypere forståelse av denne fascinerende praksisen.

Energimetoder for kropp og sjel:
Oppdage en rekke teknikker som tar sikte på å fremme din fysiske og emosjonelle helse og å øke ditt energinivå.

Sterke energioverføringer:
Energioverføringer er et spesielt høydepunkt som løfter energinivået ditt.

Begi deg ut på en reise av selvoppdagelse og vekst mens du utveksler erfaringer med likesinnede og blir veiledet av en erfaren lærer.

Healing Energy Training 2024

Den første helgen er en orienteringshelg som er obligatorisk for alle nybegynnere. Denne helgen kan bestilles uavhengig av Healing Energy Training.

Datoene:

12.-14.april orienteringshelg
Pris for orienteringshelg: kr. 2.900

10.-12.mai

07.-09.juni

20.-22. september

22.-24.november

En modul består av:

Fredag 17:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00
Søndag 10:00 – 16:00

For mer informasjon om innholdet i de enkelte modulene, vennligst send en epost til info@qigong-tkm.no. Jeg sender pdf-filer.

Opplev den transformative kraften i Healing Energy Training!
Er du klar for å frigjøre din individuelle selvhelbredende kraft? Ønsker du dype innsikter i universets hemmeligheter og å løse opp dine energiblokkeringer? Bli med på en ekstraordinær energireise som vil forandre livet ditt på en varig måte!
Healing Energy Training kombinerer effektive energiteknikker med personlig utvikling for å hjelpe deg med å avdekke de dypeste årsakene til dine utfordringer. Enten det handler om familiære bånd, karmiske forbindelser eller emosjonelle traumer, vil denne treningen støtte deg i å gjenkjenne og helbrede røttene til dine blokkeringer.
Energiarbeidet er praktisk orientert og vil gi deg verktøy til å styre og transformere din egen energi. Men dette er bare begynnelsen. Det virkelige fokuset ligger på din personlige reise mot selvforståelse og forbindelse med universets dypeste hemmeligheter. Gjennom denne prosessen brytes gamle, destruktive mønstre ned, og det skapes rom for en ny mening i livet ditt, fylt med glede og energi. Du vil være i et støttende og omsorgsfullt miljø hvor du føler deg trygg til å åpne deg opp og vokse.

Mer informasjon finner du her:
https://www.qigong-tkm.no/qigong-for-transformasjon/energy-training/

Healing Energy Retreat på Lesbos/Hellas

Datoene: 01.-08.09. 2024

Bilder fra tidligere retreats finner du her

Mer informasjon finner du her:
https://www.qigong-tkm.no/retreats/

 

Bli med på en vakker reise til øya Lesbos og opplev en uforglemmelig uke full av energi og indre erfaringer.

Hver morgen starter vi dagen med kraftfulle qigongøvelser i landstedets park. Etter frokost fortsetter vi med energiarbeid. Du lærer healende energimetoder som vi anvender på hverandre under kyndig veiledning. På retreaten lærer du også en annen spesiell qigong metode for å ta opp energi fra omgivelsene og naturen - især fra havet - og selv å sende ut qi (energi) målrettet. Samtidig lærer du hvordan du kan beskytte deg selv energetisk.

Fire ganger energioverføring

KUN ONLINE!
 

Informasjon om online-kurs finner du her

4x mandager 2024 (26.02./04.03./11.03./18.03)

Kl. 19:00 - 20:15 4x75min

Pris: kr. 900

 

Sted: 
Ved påmelding blir du invitert til en egen facebook-gruppe og har mulighet å gjenta overføringer så ofte du vil etterpå.

 

 

 

 

ENERGIOVERFØRING

Energioverføringer i qigong er alltid noe spesielt. I motsetning til de aktive øvelsene som alle kan gjøre hjemme, trenger du under en energioverføring ikke å gjøre noe selv. Her blir du ledet inn i en behagelig avslapning, som gjør at du kan åpne deg selv stadig mer. I denne tilstanden er du klar til å motta de meget sterke kosmiske energiene.

Den overførte energien (Qi) er alltid rettet mot bestemte formål. Følgende følelser er tegn på at qi-en virker i kroppen: Varme, prikking (flyten av qi er aktivert), fysisk og følelsesmessig velvære (frisk qi flyter i kroppen), emosjoner som kommer opp (man ler eller gråter), følelse av lykke og dyp fred som et tegn på forbindelse med universet.

Den spesielle med energioverføringer er også at jo flere mennesker som deltar, jo sterkere blir energifeltet. Hvis hver deltaker ønsker de andre mye energi og god virkning, økes energien for alle deltakere.

26.02. Helhetlig overføring for alle organer. Organ-energiregulering (nyre, mage-milt, lever, lunge, hjerte)

04.03. Dyp regulering av stress, depresjon, utmattelse og angstfølelser for berolige tankene og for økt tilfredshet

11.03. Sjelelig regulering - slette negativ informasjon 

18.03. Regulering og transformasjon av foreldreinformasjon - dyptsittende sjelelige informasjoner som kan komme fra forfedrene.