Kurs og påmelding 2020

Seks ganger energioverføring
Fysisk eller online deltakelse

 

Hver tirsdag fra 20.10.- 24.11.2020 

Kl. 19:15 - 20:30 6 x 75 min

Pris per gang: kr 200

Pris for alle ganger: kr 1000

 

Informasjon om online-kurs finner du her

 

Sted:
Qigong Sebastian Bauer/Grefsen
Frysjaveien 33E

0884 Oslo

 

 

 

 

 

 

 

Energioverføringer i qigong er alltid noe spesielt. I motsetning til de aktive øvelsene som alle kan gjøre hjemme, trenger du under en energioverføring ikke å gjøre noe selv. Her blir du ledet inn i en behagelig avslapning, som gjør at du kan åpne deg selv stadig mer. I denne tilstanden er du klar til å motta de meget sterke kosmiske energiene.

Den overførte energien (Qi) er alltid rettet mot bestemte formål. Følgende følelser er tegn på at qi-en virker i kroppen: Varme, prikking (flyten av qi er aktivert), fysisk og følelsesmessig velvære (frisk qi flyter i kroppen), emosjoner som kommer opp (man ler eller gråter), følelse av lykke og dyp fred som et tegn på forbindelse med universet.

Den spesielle med energioverføringer er også at jo flere mennesker som deltar, jo sterkere blir energifeltet. Hvis hver deltaker ønsker de andre mye energi og god virkning, økes energien for alle deltakere.

Alle er velkomne til å komme og prøve dette ut. Ingen erfaring, hverken med qigong eller andre energimetoder er nødvendig. Det er mulig kun å delta på enkelte kvelder eller man kan delta alle ganger som et eget kurs. 

20.10. - Åpne og rense hjertet for å berolige tankene og for økt tilfredshet

27.10. - Sjelelig regulering - slette negativ informasjon

03.11. - Regulering og harmonisering av mellommenneskelig forhold

10.11. - Styrke og pleie organene: Nyrene og blæren. Dyp regulering av stress, depresjon, utmattelse og angstfølelser

17.11.Styrke og pleie organene: lunge og tykktarm. Hjelper ved fordøyelsesproblemer, allergier, høysnue/pollenallergi overdreven sorg, vanskelig for å gi slip m.m.

24.11. Smerteregulering: Spesiell 'Torden'-energieoverføring, Løse dyptsittende blokader og oppleve dyp indre ro

Nybegynnerkurs: Bronseklokke og nyreqigong 

Kun online deltakelse! Tilgjengelig nå.

Lær øvelsene hjemme hos deg selv.

Når du registrerer deg, får du tilgang til den lukkede Facebook-gruppen, der alle videoene til dette kurset venter på deg. Du har da tilgang og kan se kurset når det passer for deg. Jeg svarer regelmessig på alle spørsmål og kommentarer som stilles i kommentarfeltet.

Informasjon om online-kurs finner du her

 

Pris: 1600

Sted: Online

Ønsker du en kilde til kraft og restitusjon?

På dette kurset lærer du to kraftfulle qigongøvelser: den flere tusen år gamle bronseklokkeøvelsen og nyreøvelsen – en øvelse for å styrke nyrene og de tilhørende organene. Begge øvelsene kan enten praktiseres hver for seg eller i kombinasjon med hverandre.

Nyreøvelsen er særlig verdifull når det nå går mot høst og vinter. Ifølge tradisjonell kinesisk medisin (TKM) er nyrene ansvarlige for livsenergien vår. Vår moderne livsstil med mye stress, sen jobbing og lite søvn kombinert med det nordiske klimaet med mørketid og lave temperaturer tærer på denne energien. Bronseklokkeøvelsen er en stående, meditativ øvelse med helhetlig regulerende virkning. Det blir også flere energioverføringer for å styrke nyre-organsystemet og for å regulere stress og tretthet.

Les mer om Feng Huang Bronseklokke her.

Les mer om nyreqigong  her.

Nybegynnerkurs: Bronseklokke og mage-milt-qigong 

Kun online deltakelse! Tilgjengelig nå.

Lær øvelsene hjemme hos deg selv.

Når du registrerer deg, får du tilgang til den lukkede Facebook-gruppen, der alle videoene til dette kurset venter på deg. Du har da tilgang og kan se kurset når det passer for deg. Jeg svarer regelmessig på alle spørsmål og kommentarer som stilles i kommentarfeltet.

Informasjon om online-kurs finner du her

 

Pris: 1600

Sted: Online

Ønsker du en kilde til kraft og restitusjon?

På dette kurset lærer du to kraftfulle qigongøvelser: den flere tusen år gamle bronseklokkeøvelsen og mage-milt-qigong - 

Hvis mage-milt qi-en ikke lenger kan strømme fritt, kan det føre til opphopninger av ulike slag i kroppen. For å løse opphopningene, begynner magen-milt øvelsen med lette riste- og tøyeøvelser. Muskler og bindevev blir styrket gjennom regelmessig praksis. Kroppsvekten kan reguleres og du vil generelt få bedre bevegelighet. Den klargjørende kraften i denne øvelsen kan hjelpe deg til å fordøye bedre, både fysisk og mentalt. Du vil merke at du kan stå stødigere med begge føttene på bakken. Bekymringer forsvinner og hodet føles lettere. I tillegg lærer du også bronseklokke-qigong med helhetlig regulerende virkning.

Symptomer som kan opptre i sammenheng med nyre-blæresystemet ifølge tradisjonell kinesisk medisin:

  • Fordøyelsesproblemer og forstyrrelser i stoffskiftet
  • Matallergier, overvekt, undervekt
  • Muskelsykdommer, bindevevssvakhet
  • Cyster og ødemer
  • Vedvarende tretthet og utmattelse
  • Overdreven bekymring, grubling, negativ tenkning

Les mer om Feng Huang Bronseklokke her.

Les mer om magen-milt-qigong her.