Kurs og påmelding 2021

Seks ganger energioverføring
 

Fysisk og online deltakelse! 

Informasjon om online-kurs finner du her

Hver tirsdag fra 30.08. - 18.10.2022

Kl. 19:15 - 20:30 6 x 75 min

Pris per gang: kr 200

Pris for alle ganger: kr 1000

 

 

 

Sted: 
Qigong Grefsen
Frysjaveien 33E
0884 Oslo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENERGIOVERFØRING

Energioverføringer i qigong er alltid noe spesielt. I motsetning til de aktive øvelsene som alle kan gjøre hjemme, trenger du under en energioverføring ikke å gjøre noe selv. Her blir du ledet inn i en behagelig avslapning, som gjør at du kan åpne deg selv stadig mer. I denne tilstanden er du klar til å motta de meget sterke kosmiske energiene.

Den overførte energien (Qi) er alltid rettet mot bestemte formål. Følgende følelser er tegn på at qi-en virker i kroppen: Varme, prikking (flyten av qi er aktivert), fysisk og følelsesmessig velvære (frisk qi flyter i kroppen), emosjoner som kommer opp (man ler eller gråter), følelse av lykke og dyp fred som et tegn på forbindelse med universet.

Den spesielle med energioverføringer er også at jo flere mennesker som deltar, jo sterkere blir energifeltet. Hvis hver deltaker ønsker de andre mye energi og god virkning, økes energien for alle deltakere.

13.09. og 04.10. er det ikke enenergioverføring pga retreaten og høstferie.

--------

30.08. - Åpne og rense hjertet for å berolige tankene og for økt tilfredshet

06.09. - Dyp regulering av stress, utmattelse og hjelper ved søvnproblemer
 
20.09. - Løse dyptsittende blokader og oppleve dyp indre ro 

27.09. - Styrke og pleie organene: lunge og tykktarm. Hjelper ved fordøyelsesproblemer, allergier, høysnue/pollenallergi overdreven sorg, vanskelig for å gi slip m.m.  (Organsystemet tilhører til høsten)

11.10. - Sjelelig regulering - slette negativ informasjon 

18.10. - Sjelelig regulering - Regulering av forstyrrende og negative energier som kommer utenfor 

Hjerte-retreat - Veien til hjertekraften

Fysisk og online deltakelse!

Informasjon om online-kurs finner du her

Tid:
10.-13.11.2022
torsdag/fredag: kl.18-20
lørdag kl.10-15:30
søndag kl 10-15:30

Pris: 2900

Sted:
Qigong Grefsen
Frysjaveien 33E
0884 Oslo

 

I sentrum av retreaten står de helbredende effektene av hjerteenergien (Xin Li) på kroppen, sjelen, følelser og sinn.

Med Qigong-øvelser og energioverføringer som er rettet direkte mot å åpne og rense hjertet, kan vi oppleve fantastiske energiopplevelser, og plutselig kjenne på en dyp takknemlighet, glede og indre ro. Hjertet vider seg ut og vi kommer i kontakt med universets endeløse kjærlighet som vi alle er en del av.
En kraftig og stor hjerteenergi åpner også døra til sjelenes verden og dens lovmessigheter. Fra min årelange undervisningserfaring vet jeg hvor dypt rørende disse energiopplevelsene er for deltakerne, og hvor storlykken er over å være i så dyp kontakt med ens sanne jeg igjen.
I tillegg vil verdifulle energigaver bli delt ut til deltakerne i retreaten, som vil hjelpe dem å bevare den nære kontakten med hjertet også i fremtiden.

Les mer om hjerte-retreaten

Healing Energy Training 2023

Datoene:

Mer informasjon om datoene kommer snart!

En modul består av:

Fredag 17:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00
Søndag 10:00 – 16:00

For mer informasjon om innholdet i de enkelte modulene, vennligst send en epost til info@qigong-tkm.no. Jeg sender pdf-filer.

Ønsker du å begi deg ut på en prosess for å øke energinivået ditt og fordype deg i ulike former for helbredende energiarbeid? Healing Energy Training er en utdanning bestående av seks moduler fordelt over ett år med det overordnede formål å gi deltakerne en dypere forståelse for livets energetiske, medisinske og spirituelle sammenhenger.

I sentrum av denne treningen står det intensive arbeidet med energien (qi) og dine egne personlige erfaringer med denne energien. Det er en praksisbasert utdanning der du får muligheten til å lære og praktisere konkrete øvelser og metoder for helbredelse og for å fremme din spirituelle utvikling. Det blir gitt konkrete oppgaver i form av hjemmearbeid for perioden mellom hver modul. Hjulpet av samholdet i gruppa, blir deltakerne inspirert til å ta ansvar for sin egen prosess hele veien.

Nettside for Healing Energy Training finner du her