Kurs og påmelding 2019

Seks ganger energioverføring 

Hver tirsdag fra 27.08.- 01.10.2019

Kl. 19:15 - 20:30               6 x 75 min

Pris for engang: kr 200

Pris 6 ganger: kr 1000

 

Sted:
Kampen Helseklinikk
Hedmarksgt. 13 b
0568 Oslo.
Inngang Numedalsgata. (Rundt hjørnet for SATS)

 

Denne rekken av energioverføringer gir deg muligheten til å fylle på med masse god energi

Energioverføringer i qigong er alltid noe spesielt. I motsetning til de aktive øvelsene som alle kan gjøre hjemme, trenger du under en energioverføring ikke å gjøre noe selv. Her blir du ledet inn i en behagelig avslapning, som gjør at du kan åpne deg selv stadig mer. I denne tilstanden er du klar til å motta de meget sterke kosmiske energiene.

27.08. - Løse dyptsittende blokader og oppleve dyp indre ro

03.09. - Åpne og rense hjertet for å berolige tankene og økt tilfredshet

10.09. - Styrke og pleie nyrene, mot tretthet, stress og utmattelse

17.09. - Energisøvn - mot søvnproblemer, energipåfylling

24.09. - Styrke og pleie magen og milt bl.a. mot fordøyelsesproblemer

01.10. - Sjelelig regulering og helbredelse

Les mer om energioverføring

Energihealer
Feng Huang-bronseklokke
Feng Huang-energihender

Fredag:                           27.09.2019        kl. 18-20
Lørdag/Søndag:            28./29.09.2019  kl. 10-16:30
Pris: kr 2900

 

Sted:
Kampen Helseklinikk
Hedmarksgt. 13 b
0658 Oslo.
Inngang Numedalsgata. (Rundt hjørnet for SATS)

 

Dette kurset gir deg øvelser, teori og konkrete metoder til å heve ditt eget energinivå og til å kunne hjelpe andre med energiarbeid. Ved hjelp av et sterk gruppe-energifelt kan man gjøre sine første energierfaringer allerede i løpet av kurset. Metodene er særdeles kraftfulle og utfolder raskt sin helbredende virkning. I løpet av kurset overføres en energetisk beskyttelse til alle deltakerne ved hjelp av en spesiell energioverføring.

Videre inneholder kurset konkrete metoder for å utveksle energi med naturen. Slik lærer man å ta opp essensenergien fra sola, månen, jorda, havet, elver, fjell osv.

Da kurset setter igang sterke fysiske og sjelelig prosesser, anbefales det å ta det med ro lørdag og søndag kveld etter kurset

Les mer om Feng Huang Bronseklokke her.

Les mer om Feng Huang Energihender her.

Regulering av forstyrrende, fremmede energi
Sjelerensning del 1

12.10.2019

Kl.13 - 18

Ingen kursavgift: Fordi dette arbeidet er et såkalt karmisk energiarbeid, blir dette kurset alltid avholdt uten kursavgift. 

Sted:
Kampen Helseklinikk
Hedmarksgt. 13 b
0568 Oslo.
Inngang Numedalsgata. (Rundt hjørnet for SATS)

 

 

På lørdagen dreier arbeidet seg om å oppspore mulige fremmede energier, som henger seg på ens eget liv og kan utvikle seg til en sjelelig byrde. Så snart disse fremmede energiene kommer i kontakt med eller nærmer seg sjelen til et menneske, kan de forårsake forstyrrelser og svekke dets energireserver. På kurset forklarer jeg hvordan slike forstyrrelser kan oppstå, hva slike fremmede energier er og hvordan man kan beskytte seg mot dem i fremtiden. En uunnværlig del av dette kurset er en dyp energetisk rensing og regulering av sjelen. Hele løsningsprosessen bygger på kjærlighet, medfølelse og tilgivelse. Derfor er det en forutsetning at deltakerne er åpne og tillitsfulle til dette arbeidet. Bare slik kan et sterkt positivt energifelt oppstå, som igjen gjør det mulig å gi slipp på de fremmede energiene

 

Les mer om: Regulering av forstyrrende, fremmede energier her.
 

 

Helbredelse av egen sjel
Sjelerensning del 2

13.10.2019

Kl.13 - 18

Pris: 1200

 

Sted:
Kampen Helseklinikk
Hedmarksgt. 13 b
0568 Oslo.
Inngang Numedalsgata. (Rundt hjørnet for SATS)

 

 

Søndagen er fullt og helt dedikert til vår egen sjel og dens byrder. I den dypt avslappede Qigong-tilstanden reiser sjelen tilbake til fortiden for å finne svar og løsninger på vanskeligheter i dette livet. Gjennom en spesiell energioverføring intensiveres den dype rensingen og helbredelsen av sjelen. De velgjørende endringene kan tydelig oppleves allerede under de enkelte trinnene av dette energiarbeidet.

Ifølge den tradisjonelle kinesiske læren består sjelen av flere deler, som har sitt sete i hjertet, leveren og lungene, og som virker sammen i ulike funksjoner. Noen ganger oppstår forstyrrelser som kan påvirke både sjelelig og fysisk, avhengig av om en sjeledel er forurenset, deformert eller skadet, eller om den har forlatt kroppen helt. For å bli helbredet, må sjelen være fullstendig og befri seg fra sine byrder.

En annen viktig del av sjelehelbredelsen er å lære en metode for å regulere problemer i mellommenneskelige forhold. På denne måten kan forhold gjøres mer kjærlige og fredelige - til andre mennesker og til seg selv. For hvem er helt fri for mellommenneskelige konflikter og sjelelige knuter?

Les mer om: Helbredelse av egen sjel her.