Kurs og påmelding 2023

Seks ganger energioverføring

Nye datoer kommer snart!
 

Fysisk og online deltakelse! 

Informasjon om online-kurs finner du her

Hver tirsdag 2023

Kl. 19:15 - 20:30 6 x 75 min

Pris per gang: kr 200

Pris for alle ganger: kr 1000

 

Sted: 
Qigong Grefsen
Frysjaveien 33E
0884 Oslo

ENERGIOVERFØRING

Energioverføringer i qigong er alltid noe spesielt. I motsetning til de aktive øvelsene som alle kan gjøre hjemme, trenger du under en energioverføring ikke å gjøre noe selv. Her blir du ledet inn i en behagelig avslapning, som gjør at du kan åpne deg selv stadig mer. I denne tilstanden er du klar til å motta de meget sterke kosmiske energiene.

Den overførte energien (Qi) er alltid rettet mot bestemte formål. Følgende følelser er tegn på at qi-en virker i kroppen: Varme, prikking (flyten av qi er aktivert), fysisk og følelsesmessig velvære (frisk qi flyter i kroppen), emosjoner som kommer opp (man ler eller gråter), følelse av lykke og dyp fred som et tegn på forbindelse med universet.

Den spesielle med energioverføringer er også at jo flere mennesker som deltar, jo sterkere blir energifeltet. Hvis hver deltaker ønsker de andre mye energi og god virkning, økes energien for alle deltakere.

 

 

Healing Energy Training 2023

Datoene:

Mer informasjon om datoene kommer snart!

En modul består av:

Fredag 17:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00
Søndag 10:00 – 16:00

For mer informasjon om innholdet i de enkelte modulene, vennligst send en epost til info@qigong-tkm.no. Jeg sender pdf-filer.

Ønsker du å begi deg ut på en prosess for å øke energinivået ditt og fordype deg i ulike former for helbredende energiarbeid? Healing Energy Training er en utdanning bestående av seks moduler fordelt over ett år med det overordnede formål å gi deltakerne en dypere forståelse for livets energetiske, medisinske og spirituelle sammenhenger.

I sentrum av denne treningen står det intensive arbeidet med energien (qi) og dine egne personlige erfaringer med denne energien. Det er en praksisbasert utdanning der du får muligheten til å lære og praktisere konkrete øvelser og metoder for helbredelse og for å fremme din spirituelle utvikling. Det blir gitt konkrete oppgaver i form av hjemmearbeid for perioden mellom hver modul. Hjulpet av samholdet i gruppa, blir deltakerne inspirert til å ta ansvar for sin egen prosess hele veien.

Nettside for Healing Energy Training finner du her

Healing Energy Retreat på Lesbos/Hellas

Datoene: 10.-17.09.2023

Bilder fra tidligere retreats finner du her

Mer informasjon finner du her

 

Bli med på en vakker reise til øya Lesbos og opplev en uforglemmelig uke full av energi og indre erfaringer.

Hver morgen starter vi dagen med kraftfulle qigongøvelser i landstedets park. Etter frokost fortsetter vi med energiarbeid. Du lærer healende energimetoder som vi anvender på hverandre under kyndig veiledning. På retreaten lærer du også en annen spesiell qigong metode for å ta opp energi fra omgivelsene og naturen - især fra havet - og selv å sende ut qi (energi) målrettet. Samtidig lærer du hvordan du kan beskytte deg selv energetisk.