LIVE ENERGIARBEID

Trykk på ‘LIVESTREAM’ for å starte live-visningen.

Trykk på ‘CHAT’ for å starte live-chat.

LIVESTREAM       

(Merknad: Livestreamen begynner etter en kort reklame. Dette skyldes at det er en gratis streaming-kanal.)

CHAT

TEXT

Om online-energioverføring:

Forberedelser på forhånd:

Det beste er å kunne sitte uforstyrret på en stol eller meditasjonspute gjennom hele arrangementet. Sitt avslappet, lukk øynene og legg hendene på lårene. Håndflatene bør vende oppover. Best resultat oppnås hvis du logger deg på når live-overføringen starter, slik at du får med deg hele introduksjonen og overføringen i sin helhet. Det viktigste er å slappe av i hele kroppen, puste naturlig, smile lett og komme inn i en fredelig og rolig stemning.
 

Under selve energioverføringen:

Jeg vil veilede deg gjennom hele arrangementet og fortelle om hva som skal skje og hva du skal gjøre. For å få best utnyttelse av energioverføringen er det viktig å roe ned tankene og slappe av i kroppen. Jeg leder deg inn i en meditativ tilstand som kan karakteriseres som „halvt sovende, halvt våken“.

Avslutning av energiarbeidet:

I qigong legger man stor vekt på at man alltid skal avslutte energiarbeidet etter endt øvelse. Dette foregår ved å gjøre en såkalt ‘avslutningsøvelse’. Jeg vil vise denne øvelsen for dere live når vi er ferdige med energioverføringen.

Dersom du av en eller annen grunn må avslutte meditasjonen før arrangementet er ferdig anbefaler jeg å legge begge hendene over hverandre oppå navlen og holde dem der i ca. ti sekunder.