Den som forstår Dao er klok.
Den som praktiserer det er sterk.

ONLINE ENERGIARBEID - slik foregår det

Siden situasjonen med koronaviruset inntrådte har jeg lagt om kurstilbudet mitt til å foregå online via facebook.

Alle kurs og energioverføringer sendes live på facebook i en lukket gruppe. 

Her finner du en forklaring på hvordan du logger deg inn for å delta. Det er veldig enkelt.

Hvordan logge seg på et facebook-arrangement: 
  
1) Først må vi være venner på facebook, slik at jeg kan invitere deg til den aktuelle gruppen. Hvis vi ennå ikke er venner, bare send meg en venneforespørsel.

2) Jeg inviterer deg til den aktuelle gruppen. 

3) Du må fremdeles melde deg på som vanlig via timeplan.

4) Betalingen skjer med faktura som blir tilsendt etter påmelding.
  
Facebook-Adressen min:

Facebook


Du finner kursprogrammet mitt  her 


Hvis du har spørsmål, vennligst send meg en epost til: info@qigong-tkm.no

Om online-kurs:

For onlinekursene er det viktig at du har ro rundt deg og at du er trygg på at du kan praktisere uforstyrret i den tiden kurset foregår. 

Vennligst ha en behagelig stol tilgjengelig for de øvelsene og energioverføringene i kurset som foregår sittende. Det bør være en stol som du kan sitte godt oppreist på. Bena skal være i 90 graders vinkel, så du kan justere med å sitte på en pute for å komme høyere opp eller ta en pute under føttene hvis stolen er for høy.

I begynnelsen av kurset vil jeg gi dere informasjon om rekkefølgen på aktivitene, pauser osv.  

 

Om online-energioverføring:

Forberedelser på forhånd:

Det beste er å kunne sitte uforstyrret på en stol eller meditasjonspute gjennom hele arrangementet. Sitt avslappet, lukk øynene og legg hendene på lårene. Håndflatene bør vende oppover. Best resultat oppnås hvis du logger deg på når live-overføringen starter, slik at du får med deg hele introduksjonen og overføringen i sin helhet. Det viktigste er å slappe av i hele kroppen, puste naturlig, smile lett og komme inn i en fredelig og rolig stemning.

Under selve energioverføringen:

Jeg vil veilede deg gjennom hele arrangementet og fortelle om hva som skal skje og hva du skal gjøre. For å få best utnyttelse av energioverføringen er det viktig å roe ned tankene og slappe av i kroppen. Jeg leder deg inn i en meditativ tilstand som kan karakteriseres som „halvt sovende, halvt våken“.

Avslutning av energiarbeidet:

I qigong legger man stor vekt på at man alltid skal avslutte energiarbeidet etter endt øvelse. Dette foregår ved å gjøre en såkalt ‘avslutningsøvelse’. Jeg vil vise denne øvelsen for dere live når vi er ferdige med energioverføringen.

Dersom du av en eller annen grunn må avslutte meditasjonen før arrangementet er ferdig anbefaler jeg å legge begge hendene over hverandre oppå navlen og holde dem der i ca. ti sekunder.

Så lenge er kursene tilgjengelige:

Kurs og Energioverføring – kurs og energioverføringer er tilgjengelige flere uke etterpå i den lukkede facebook-gruppa. Alle som er påmeldt til kurs og energioverføringen kan se på den så ofte de vil i en uke etterpå. 

Ofte stilte spørsmål:

1) Må jeg følge energioverføringen på samme tidspunkt som det blir sendt, eller har jeg muligheten til å se på energioverføringen etterpå?

De oppsatte gruppene vil være tilgjengelige online i 1-2 uker for deltakerne i det aktuelle kurset. Livestreamvideoen blir lagret i facebook-gruppen og er tilgjengelig til enhver tid i denne perioden. 

NB! Kursene vises kun i den aktuelle kurstiden og blir ikke lagret for senere visning.

2) Er dette en offentlig gruppe?

Nei, bare gruppemedlemmer har tilgang og kan se denne gruppen på Facebook.

3) Kan jeg stille spørsmål i løpet av direktesendingen?

Ja, du kan skrive spørsmålene dine i kommentarfeltet mens jeg holder kurset. Jeg vil svare på alle spørsmålene i løpet av direktesendingen.

For kurs kan deltakerne stille spørsmål som vanlig.

4) Fungerer en energiarbeid via internettet like bra som når man er fysisk til stede i øvingslokalet?

Ja det gjør den. Energien er ikke underlagt rom- og tidsbegrensninger. Her i Norge var deltakerne veldig overrasket over hvor sterkt du kan føle energien uten å være fysisk til stede.

5) Fungerer energien bare når du ser på den første gang, eller kan jeg ta opp energien igjen og igjen ved å se videoen fra kurset flere ganger?

Du kan se opptaket så ofte du vil. Styrken til energien vil ikke avta. Dette er en stor fordel.