LIVE ENERGIARBEID

I flere dager har jeg tenkt på hvordan jeg skal forholde meg til koronaviruset med kursene mine. Selv om jeg foreløpig vurderer risikoen for smitte i kursene mine som ekstremt lav, har jeg bestemt meg for å tilby kursene kun online i minst 2 uker. (frem til 20.mars. 2020)
Siden jeg har mange deltakere som tilhører den såkalte risikogruppen, foretrekker jeg å ta alle forhåndsregler for å unngå at noen skal bli syke. Om to uker vil jeg revurdere situasjonen igjen.

Å delta på facebook er veldig enkelt: 
  
1) Først må vi være venner på facebook, slik at jeg kan invitere deg til den aktuelle gruppen. Hvis vi ennå ikke er venner, bare send meg en venneforespørsel.

2) Jeg inviterer deg til den aktuelle gruppen. Den første energioverføringen finner sted tirsdag 10. mars. Direktesendingen starter klokken 19.15.

3) Du kan fremdeles melde deg på som vanlig via timeplan.

4) Betalingen skjer med faktura som blir tilsendt etter påmelding. En energioverføring koster 200kr og hele rekken (6x) koster 1000kr.  Bitte bis eine halbe Stunde vorher per Vipps bezahlen. 
  
Facebook-Adressen min:

Facebook 


Du finner kursprogrammet mitt  her 


Hvis du har spørsmål, vennligst send meg en epost til: info@qigong-tkm.no

Om online-energioverføring:

Forberedelser på forhånd:

Det beste er å kunne sitte uforstyrret på en stol eller meditasjonspute gjennom hele arrangementet. Sitt avslappet, lukk øynene og legg hendene på lårene. Håndflatene bør vende oppover. Best resultat oppnås hvis du logger deg på når live-overføringen starter, slik at du får med deg hele introduksjonen og overføringen i sin helhet. Det viktigste er å slappe av i hele kroppen, puste naturlig, smile lett og komme inn i en fredelig og rolig stemning.
 

Under selve energioverføringen:

Jeg vil veilede deg gjennom hele arrangementet og fortelle om hva som skal skje og hva du skal gjøre. For å få best utnyttelse av energioverføringen er det viktig å roe ned tankene og slappe av i kroppen. Jeg leder deg inn i en meditativ tilstand som kan karakteriseres som „halvt sovende, halvt våken“.

Avslutning av energiarbeidet:

I qigong legger man stor vekt på at man alltid skal avslutte energiarbeidet etter endt øvelse. Dette foregår ved å gjøre en såkalt ‘avslutningsøvelse’. Jeg vil vise denne øvelsen for dere live når vi er ferdige med energioverføringen.

Dersom du av en eller annen grunn må avslutte meditasjonen før arrangementet er ferdig anbefaler jeg å legge begge hendene over hverandre oppå navlen og holde dem der i ca. ti sekunder.

Om onlinekurs:

Onlinekursene foregår på samme måte som energioverføringene, bare at de har lengre varighet.

I begynnelsen av kurset vil jeg gi dere informasjon om rekkefølgen på aktivitene, pauser osv.  

 

 

Så lenge er kursene tilgjengelige:

Helgekurs – 10 dager

Ukentlige kurs – hele kursperioden og en uke etter kursslutt

Energioverføring – Ved påmelding til alle energioverføringer: tilgjengelig i hele kursperioden og en uke etterpå. Ved deltakelse på enkeltenergioverføring: en uke etterpå.

Ofte stilte spørsmål:

1) Må jeg følge kurset på samme tidspunkt som det blir sendt, eller har jeg muligheten til å se på energioverføringen eller kurset etterpå?

De oppsatte gruppene vil være tilgjengelige online i 1-2 uker for deltakerne i det aktuelle kurset. Livestreamvideoen blir lagret i facebook-gruppen og er tilgjengelig til enhver tid i denne perioden.

2) Er dette en offentlig gruppe?

Nei, bare gruppemedlemmer har tilgang og kan se denne gruppen på Facebook.

3) Kan jeg stille spørsmål i løpet av direktesendingen?

Ja, du kan skrive spørsmålene dine i kommentarfeltet mens jeg holder kurset. Jeg vil svare på alle spørsmålene i løpet av direktesendingen.

4) Fungerer en energioverføring via internettet like bra som når man er fysisk til stede i øvingslokalet?

Ja det gjør den. Energien er ikke underlagt rom- og tidsbegrensninger. Her i Norge var deltakerne veldig overrasket over hvor sterkt du kan føle energien uten å være fysisk til stede.

5) Fungerer energien bare når du ser på den første gang, eller kan jeg ta opp energien igjen og igjen ved å se videoen fra kurset flere ganger?

I prinsippet kan du se videoen så ofte du vil. Styrken til energien vil ikke avta. Dette er en stor fordel.