RETREATS 2019

Mer informasjon om priser og registrering finner du på nettsiden i pc format (ikke i mobiltilpasset nettside). 

NYTTÅRSRETREAT 2018-2019
HEALING-TRANSFORMATION-RETREAT I VALDRES

29.12.2018 – 03.01.2019

Denne Healing Transformation retreaten er for deg som ønsker å stoppe opp ved inngangen til det nye året, finne rom og fred til å reflektere rundt året som gikk og gi seg selv muligheten til å konsentrere seg om det vesentlige. Rammen rundt dette seminaret er det tradisjonsrike Nøsen Yoga og Fjellhotell, som har tatt i mot gjester siden 1888.

På kurset blir du guidet inn i healende qigongøvelser, nyter deilig vegetarmat og stilner sinnet gjennom meditasjon, stillhet og ro. Vi møtes til felles samlinger to ganger om dagen for felles øvelser og energiarbeid. På nyttårsaften blir det en høytidelig markering og festmåltid som tilberedes av det flotte teamet på Nøsen Yoga og Fjellhotell.

Retreatstedet ligger i storslåtte og majestetiske omgivelser som byr på en stor variasjon av opplevelser for store og små. Rundt Nøsen finnes det flere topper på 1700 meter. Det er et sted der alle kan komme for å styrke kropp og sinn, senke skuldrene, ta inn naturen og utøve sine øvelser og spirituelle praksiser i et raust og varmt miljø. 

Unn deg selv en annerledes og nærende nyttårsfeiring!

PRIS

Totalpris for hele retreaten er:

Enkeltrom:
kr 10.900 (earlybird fram til 15.10.2018: kr 9.900)
Dobbeltrom:
kr 9.900 (earlybird fram til 15.10.2018: kr 8.900)
Grupperom (3 pers.):
kr 8.900 (earlybird fram til 15.10.2018: kr 7.900) 

 

SOUL-HEALING-RETREAT I TOSCANA I ITALIA

08.06.2019 – 15.06.2019

Høyt over Fioradalen, med sitt frodige bakkelandskap og grønne olivenlunder, ligger landstedet og seminarhuset Villa Antiglia.

Med sin unike tilbaketrukne beliggenhet på 500 meters høyde og fantastisk utsikt over dalen og middelhavskysten, er dette et ideelt sted for å vie seg energiarbeid for kroppen og sjelen. På denne Soul Healing retreaten blir du skrittvis ledsaget inn i din egen individuelle sjelelige prosess, der du opplever at hver dag gir deg en dypere innsikt og forståelse av kroppen, sjelen og universet.

Ved siden av det daglige energiarbeidet blir det tid til å kjøle seg av i poolen og gå på mindre turer i den vakre omegnen. Det blir også felles utflukter til de berømte varme kildene i Saturnia og andre interessante steder i nærheten. En av dagene drar vi til Assisi for å gå i fotsporene til Franz av Assisi og hans franziskanermunker.

PRIS

Totalpris for hele retreaten er:

Enkeltrom:
kr 12.900 (earlybird fram til 01.02.2019: kr 11.900)
Dobbeltrom:
kr 10.900 (earlybird fram til 01.02.2019: kr 9.900)

 

 

HVILE, TANKE NY KRAFT – OG SAMLE SEG OM DET VESENTLIGE

Januar og nyttår er en svært god tid for å trekke seg tilbake og gå i stillhet. Temaet og fokuset for denne Healing Transformation retreaten er refleksjon over det året som har gått og forberedelse til det nye som skal komme. Dette innebærer indre arbeid rundt hva slags endring du ønsker deg.

Ved siden av guidete qigongøvelser, meditasjoner og energiarbeid for sjelen, byr denne uken også på innsikt og inspirasjon. Bronseklokkeøvelsen utgjør basisen for de fysiske øvelsene. I tillegg gir kurset mye rom for refleksjon og ro. Det kraftfulle Feng Huang Yuan energifeltet danner en ramme som stimulerer til sjelelig og spirituell utvikling og påskynder den helbredende virkningen. Samholdet i gruppa bidrar til å forsterke energinivået ytterligere og hjelper den enkelte fremover i sine individuelle prosesser.

GI SLIPP PÅ DET GAMLE  – NYORIENTIERING

I dypet av stillheten begynner er kraftfull prosess, som gjør deg mer oppmerksom overfor deg selv og andre. Den åpner opp for nye perspektiver. Du kan se tingene klarere, tankene blir roligere, og det som er viktig for deg trer tydeligere fram. Et viktig aspekt ved retreaten er å se dypere på sine egne livstema. Dette hjelper oss til energetisk å styrke våre positive egenskaper og karaktertrekk og gi slipp på gamle og mindre positive mønstre og vaner.

Å trekke seg tilbake i stillhet muliggjør dyptgripende hvile og rekreasjon. Litt etter litt skifter idenfikasjonen med kroppen og den ytre verden over til en stadig sterkere kontakt med sjelen og den indre verden. De mørke vintermånedene er en fantastisk tid for dette!

TRANSPORT

Anreise: 29. januar 2018

Hjemreise: 3. januar 2019

Toglinjen Oslo-Bergen kjører fra Oslo Sentralstasjon (Oslo S) flere ganger daglig og stopper på Gol. Turen tar rundt 3 timer. Se NSB.no for detaljert togrute. Fra Gol tilbyr vi henting med bil

Med buss

Nor-way.no kjører daglig fra Oslo Sentralstasjon til Fagernes Ta Valdres Expressen og gå av på Fagernes Skysstasjon.  Fra Fagernes tilbyr vi henting med bil 

Timeplan for henting Gol / Fagernes

Vær vennlig å kontakt oss på forhånd om når du planlegger å ankomme enten Gol eller Fagernes. Andre hentetider utenfor timeplanen er også mulig.

Adresse

Nøsasvingen 19    Panoramavegen
2960, Røn
Norway

LINK:  Nøsenyoga

PRIS

Totalpris for hele retreaten er:

Enkeltrom:         kr 10.900                 (earlybird fram til 01.10.2018: kr 9.900)
Dobbeltrom:      kr 9.900                   (earlybird fram til 01.10.2018: kr 8.900)
Grupperom:       kr 8.900 (3 pers.)    (earlybird fram til 01.10.2018: kr 7.900) 

Inkludert i prisen er:
- Kursavgift. Inkluderer Feng Huang Yuan bronseklokkeøvelsen, teori, gruppearbeid, energioverføringer.
- Fem overnattinger på dobbeltrom. Håndklær og sengetøy følger med.
- Tre måltider om dagen: Frokost, lunsj, middag inkludert vann og juice.
 

Hvis du har spesielle kostbehov er det bare å si fra, så justeres menyen for å dekke dine behov. 

 

BYGG OPP SJELEKRAFTEN OG OPPDAG DIN EGEN ENERGIKILDE

Vi starter dagen med kraftfulle qigongøvelser i landstedets park. Bronseklokkeøvelsen utgjør basisøvelsen i morgenøvelsene. Etter frokost fortsetter vi med energiarbeid for å styrke og heale kroppen. Vi lærer healende energimetoder som vi anvender på hverandre under kyndig veiledning og mottar intensive energioverføringer. Det kraftfulle Feng Huang Yuan energifeltet løfter oss og påskynder de helbredende prosessene. 

Ettermiddagen står fullt og helt i sjelearbeidets tegn. Ved hjelp av øvelser for å åpne hjertet og spesielle øvelser for sjelen opplever deltakerne ofte pregende innblikk i den spirituelle verden. 

 

OM RETREATSTEDET – SEMINARHUS MONTEFIORA

Vi bor i fire smakfullt innredede hus som byr på en fantastisk utsikt over den tyrrhenske kysten med øyene Elba, Giglio, Monte Christo og den fasjonable Monte Argentario. Landstedet besitter et samlet areal på 600 kvm og inneholder en park med skyggefulle trær og svømmebasseng (16,5 x 5,5 m). Vingårder, olivenlunder og duftende frukthager omgir stedet.

Stedets vertskap tilbereder hver dag deilig og næringsrik vegetarmat for oss. Inkludert i prisen er frokost, lunsj og tre-retters middag inklusive juice og vann. Sengetøy og håndklær følger med.

 

TRANSPORT

Anreise 08. juni 2019. Det organiseres transport direkte fra flyplassen (Roma flyplass Fiumicino, Terminal 3) til retreatstedet. 

Hjemreise 15. juni 2019. Transport til flyplassen går fra seminarstedet. 

Deltakerne bestiller og betaler selv flybilletter tur/retur Roma.

Transport til retreatstedet fra flyplassen og tilbake er inkludert i prisen. 

PRIS

Totalpris for hele retreaten er:

Enkeltrom: kr 12.900                  (earlybird fram til 01.02.2019: kr.11.900)
Dobbeltrom: kr 10.900               (earlybird fram til 01.02.2019: kr.9.900)

Inkludert i prisen er:
- Kursavgift. Inkluderer Feng Huan Yuan bronseklokkeøvelsen, teori, sjelearbeid, energioverføringer. 
- Syv overnattinger på dobbeltrom. Håndklær og sengetøy følger med.
- Tre måltider om dagen: Frokost, lunsj, tre-retters middag inkludert vann og juice.
- Transport til/fra flyplassen.
- Utflukter (deltakelse på disse er selvfølgelig frivillig)

Hvis du har spesielle kostbehov er det bare å si fra, så justeres menyen for å dekke dine behov. 

Qigong Nyttårsretreat i Valdres

Nyttårs 2018

Soul-Healing-Retreat i Toscana

Mai 2018