Den som forstår Dao er klok.
Den som praktiserer det er sterk.

HEALING ENERGY RETREAT    01.-08.09.2024

Å reise er spesielt hyggelig når du ikke vet hvor du skal. Men det beste av alt er når du ikke lenger vet hvor du kom fra. (Laotse)

Mer informasjon om priser og registrering finner du på nettsiden i pc format (ikke i mobiltilpasset nettside). 

Healing Energy Retreat

Bli med på en vakker reise til øya Lesbos og opplev en uforglemmelig uke full av energi og indre erfaringer.

Hver morgen før frokost starter vi med kraftfulle qigongøvelser på stranden. Vi fortsetter med energiarbeid etter frokost.
Du lærer healende energimetoder som vi anvender på hverandre under kyndig veiledning. På retreaten lærer du også en annen spesiell  qigongmetode for å ta opp energi fra omgivelsene og naturen - især fra havet - og selv å sende ut qi (energi) målrettet. Samtidig lærer du hvordan du kan beskytte deg selv energetisk. Fokus på denne retreaten er: "Hvordan kan jeg beskytte energien min og beholde energinivået mitt". I tillegg lærer vi mye om selvhelbredelsen.
Jeg lover at dette blir virkelig spennende og lærerikt!

Et steinkast unna hotellet ligger den berømte helbredende varme kilden Eftalou. Her kan man bade i sjøen eller sitte i strandkanten hvor det varme mineralske vannet siver gjennom steinene og blander seg med sjøvannet. Kildevannet har helbredende virkning mot forskjellige plager og vi kommer til å lære mer hvordan vi kan bruke denne naturenergien. Vi vil bruke denne naturenergien flere ganger, og det er mange som hadde fantastiske opplevelser på fjorårets retreat.

Turen til klosteret Taxiarchis Mantamados vil garantert bli et veldig spesielt øyeblikk. Stedet er verdenskjent for sine sterke helbredende krefter. Mer informasjon om klosteret finner du nedenfor. 

Hver dag avsluttes med en meditasjon med levende lys i det vakre seminarrommet.

Bilder fra tidligere retreater finner du her

Om retreatstedet 

Velkommen til Panselinos Hotel (seminarhus) på øya Lesbos. Det er et vakkert, rolig og nærende sted som passer perfekt til vår Healing Energy Retreat.

Panselinos Hotel tilbyr lekre rom  og en spesiell atmosfære som gjør det veldig lett å fordype seg i energiarbeid.

Hotellet ligger på den nordlige delen av øya, i et ideelt landskap ved sjøen mellom den pittoreske byen Molyvos og det termiske feriestedet Eftalou.

På hotellets 18 hektar store område er det anlagt vakre fellesarealer og blomsterhager. Det er 7 nye to-etasjes bygninger med tradisjonell arkitektur/farger samt fasiliteter som svømmebasseng, resepsjon og minimarked.

De forskjellige bygningene på Panselinos Hotel på Lesbos består av ett- og toroms leiligheter, og er designet slik slik at de alle har utsikt over det krystallklare vannet i Egeerhavet og kysten på den andre siden av Lilleasia.

Engelsk nettside om hotellet  Panselinos Hotel

 PRIS

Enkeltrom (studio 35m2): kr. 13.000

Early bird til 01.03.2023: kr. 12.250

Inkludert i prisen er:

- studio/apartment (enerom) - studio/apartment på 35m2 med balkong og havutsikt -  eget bad, stue, kjøkken (kjøleskap, komfyr, osv.)
- Kursavgift
- Syv overnattinger, håndklær og sengetøy følger med.
- To måltider om dagen: fantastisk stor frokost og middag – vanlig buffet eller en deilig, varm vegetarisk buffet.
- Vann, te, kaffe 
- Transport til/fra flyplassen.
- Utflukt til kloster 

Hvis du har spesielle kostbehov er det bare å si fra, så justeres menyen for å dekke dine behov.

TRANSPORT

Anreise 10.09.2023 
Det organiseres transport direkte fra flyplassen Lesbos/Mytilini (flyplassen) til retreatstedet

Hjemreise 17.09.2023 
Transport til flyplassen går fra seminarstedet.

Deltakerne bestiller og betaler selv flybilletter tur/retur Oslo/Lesbos.
Det finnes direkte fly på nettsiden  https://www.apollo.no

Transport fra flyplassen til retreatstedet og tilbake er inkludert i retreatprisen.

 

Om Molyvos

Molyvos er en fredet og pittoresk middelalderby som ligger nord på øya Lesbos. Den står på Unesco's verdensarvliste. Byen er bygget rundt foten av et fjell hvor en borg fra 1300-tallet troner på toppen. Steinhus ligger i terrasser oppover fjellsiden. Her ligger det også små butikker, barer og tavernaer i de brosteinslagte gatene og de trange smugene. Byen er bilfri. Det er i tillegg mange spisesteder ved stranden som går langs hele byen.

Det er også en varm kilde i nærheten (i Eftalou). I sommermånedene går det en badebuss dit flere ganger om dagen.

Utflukt kloster Taxiarchis Mantamados

Vi vil besøke det bysantiske klosteret Taxiarchis som ligger i Mantamados-distriktet på den nordøstlige delen av Lesbos, 36 km fra Mytilene. (Taxiarchis betyr erkeenglene). Historien til dette klosteret er nært knyttet til øya, og et mirakuløst ikon av erkeengelen Michael befinner seg inne i klosteret. Mange øyboere hevder å ha hatt personlige erfaringer med mirakler i dette klosteret. Dette vises tydelig i de mange skapene som er fulle av tagmata (gaver) til erkeenglene i klosteret. Pilegrimer har til alle tider opplevd å ha forskjellige følelser for dette ikonet. Noen ganger kan uttrykket på ikonet virke alvorlig, trist eller lykkelig, avhengig av budskapet erkeengelen ønsker å formidle til den enkelte pilegrim eller de troende.

Soul-Healing-Retreat i Toscana

Mai 2018

Qigong Nyttårsretreat i Valdres

Nyttårs 2018