Erfaringer

Her er noen erfaringer fra deltakere etter at de har vært på kurs, utdanning eller energibehandling. 

Norske deltakere, 2018

Om Italia-retreaten: "Svært godt variert med indre og ytre spennende reiser som gjorde turen til en mangesidig opplevelse jeg alltid vil huske med glede ! ❤ Qi gong lærer Sebastian har en kjærlighetsfull energi og ro som guider oss trygt igjennom. Stedets vakre natur , deilig mat og vennlig vertskap fikk oss til å føle oss velkommen. Alle virket fornøyd etter oppholdet .😊🙏❤"


I den sittende stillingen opplevde jeg noe som jeg ikke hadde opplevd før i våre energiarbeids-timer: Jeg ble dratt opp i et lys som var mye lysere og lettere enn jeg har merket noen ganger før. Det gikk bare oppover og oppover. Så ble pusten flat og overfladisk, som om jeg svevde og ikke trengte så mye luft. Kroppen strakk seg hele tiden…
Så ble pusten intens igjen, men det var lange pauser mellom inn- og utpust, jeg hadde ikke lyst å ånde videre, det var bare deilig å la være.
Så kjente jeg så sterkt at du veiledet oss og energien strømmet.


Jeg husker ikke så mye egentlig, men det var noe merkelig som skjedde nærmere slutten av meditasjonen, men jeg klarer ikke å huske hva det var. Husker kun at det var noe som var annerledes og som jeg registrerte som positivt. Ellers hadde jeg masse energi som strømmet gjennom bena og merket det også godt i hodet. Føler alltid en veldig dyp takknemlighet når jeg gjør mine øvelser og meditasjoner.


Hei Sebastian,
det var meget behagelig meditasjon.
Det var veldig sterk og varm energi fra første sekund. I det hele tatt så var det veldig godt, av og til kom det varme bølger. Jeg kjenner ro, varme og behag i hele meg nå.

Så tusen takk igjen !!!


Jeg vil samtidig takke så mye for kurset sist mandag!!


Samme kveld/ natt sov jeg som et lite barn. VELDIG god søvn. Selv om jeg også vanligvis sover godt var dette helt spesielt. Følte meg veldig trygg og avspent:) De påfølgende dagene samme uke var bra. Hadde veldig lange dager og hadde behov for ekstra hvile og følte meg ganske sliten. Opplevde at det var mye som skjedde med meg.

Har vært veldig effektiv og gjort mye arbeid på kort tid, som jeg vanligvis pleier å dvele veldig med og aldri bli fornøyd med. Nå ligger jeg foran de fleste og er ganske overrasket over dette selv.


Jeg merker at jeg føler meg lettere og mer tilfreds etter kurset. Akkurat som om det var et trykk i brystet som forsvant. En god følelse :)


Så ville jeg si at under den siste energieoverføringen så kjente jeg masse energi på steder jeg ikke har kjent før. Først så kjente jeg sterk energi på hele høyre side av hodet, etter hvert beveget den seg i tillegg litt over til øverste del av hodet men aldri til venstre side. Deretter kjente jeg sterk energi i høyre arm rundt albuen, mest på utsiden av armen. Jeg kjente også litt smerte i hjertet når jeg pustet inn, men dette varte kun en kort stund. Mot slutten kjente jeg energien på et punkt nederst i hodet på venstre side og samtidig litt på venstre side av haken. Jeg så også mye gulhvitt lys og helt på slutten ble jeg veldig varm i øvre del av kroppen og hodet, helt på grensen til å svette.
Når jeg utførte bronseklokka i dag tidlig opplevde jeg at venstre hånd og arm ble kaldere og kaldere mens høyre side var helt varm. Helt til slutt var jeg varm over det hele. Tydelig tegn på at det skjer ting.


Jeg har akkurat gjort kveldsøvelsen og bronseklokken. Under øvelsen fikk jeg en fantastisk varme som bølget gjennom meg. Veldig berørende. Det ble igjen tårer.

Norske deltakere, 2017

"Det er gode øvelser som du kan ha med deg resten av livet. Som gir god energi, bedre søvn, ro i livet og ikke minst spennende egenutvikling."


"Sebastian er en mester i sitt fag! Anbefales på det varmeste!"


"Fantastisk helg med Qi Gong hos Sebastian! Uansett om du har plager eller ikke, vil dette bidra til å bli hel. Sebastian er en inspirerende og empatisk lærer med meget gode evner."


"Jeg deltok på et av Sebastians helgekurs. Det var helt fantastisk, Sebastian er et menneske med et stort og varmt hjerte som har store kunnskaper på sitt fagområde Qigong. Hvordan kan jeg si det? Han demonstrerte det for oss, så jeg er ikke i tvil. Han kan overføre energi... Han kan undervise og snakker allerede veldig godt norsk. Med hans bakgrunn er han sannsynligvis den beste på området i Norge i dag. Jeg gjør de to øvelsene vi lærte hver dag og jeg kjenner energien strømme gjennom kroppen min - har allerede mer energi enn jeg har hatt noen gang - ser hver dag fram til å gjøre øvelsene. Dette er noe jeg kommer til å fortsette med. Qigong er noe jeg vil prioritere i mitt liv. Jeg anbefaler Sebastians kurs på det aller varmeste til alle som ønsker å ta vare på sin helse på en naturlig måte.


Tusen takk Sebastian for at du ga meg så mye."


 

Bronseklokkeqigong, kurs i Berlin våren 2016

Sebastian formidlet øvelsene til oss med mye empati og sin sympatiske humor. Vi lærte bronseklokkeøvelsen A1 i et nybegynnerkurs der absolutt ingenting manglet! Etter denne første erfaringen med qigong er dette noe jeg i alle fall kommer til å fortsette med. Jeg er svært takknemmelig for at Sebastian viste oss hvordan man selv kan ta ansvar for sin egen helse.
Jeg er svært lei meg for at han nå forlater instituttet i Berlin for å bo i Norge, da jeg hadde gledet meg til mange nye kurs med ham. Jeg ønsker ham hell og lykke med sitt nye livskapittel!


Aldri før hadde jeg følt noe sterkt av noe så enkelt.
Den overveldende og nesten for sterke følelsen forvandlet seg deretter mer og mer til en behagelig oppløftende følelse.
Sebastian ledet kurset på en flott måte og skapte en fantastisk atmosfære, til og med da vi fikk en kraftig storm.
Jeg var veldig imponert over energioverføringene hans og det himmelsk språket (energispråk), som for en nybegynner som meg forekom meg å være en høy kunst.
Med beklagelse har jeg mottatt beskjeden om at han nå flytter til Norge.


Kjære Sebastian,
tusen takk for et flott kurs. Siden kursets første dag kan jeg igjen sove uten problemer, og på et tidspunkt slo jeg med forbauselse fast at jeg ikke lenger har tinitus (øresus).
Mye har skjedd i løpet av de åtte ukene kurset har vart, og jeg er generelt mer avslappet, mykere og føler meg bokstavelig talt mer vel i mitt eget skinn. Dette merket jeg klart etter hver øvelse. Særlig det å øve på kurset hadde en enorm effekt og jeg følte meg som ny etter hver kurstime: Jeg hadde en svært varm følelse i hjertet, følte meg lett til bens og kunne se og lukte klarere og mer intensivt.
Jeg hadde i det siste også mange fine menneskelige møter og kontakter.


Ellers vil jeg takke deg for tiden på kurset.
I går under energioverføringen opplevde jeg at en stor ro inntraff og etter lange uker kunne jeg for første gang sove ordentlig igjen.
Qi Gong gjør rett og slett godt, uten mye simsalabim.
Å øve mer enn en gang i uka passer ikke inn i min livsrytme. Likevel har jeg opplevd forandringer: generelt føler jeg meg roligere, og det første ubehaget forsvant etter sjette uke. Svimmelheten er ennå ikke helt borte etter å ha praktisert, og jeg har alltid veldig varme føtter under trening. Etter energioverføringene vibrerte kroppen min fremdeles på vei hjem, som om alle molekylene i kroppen min er i en svingningstilstand. På en måte syntes jeg dette var både morsmomt og utrolig.
La oss se hvordan det utvikler seg.


Bronseklokkekurset med Sebastian var mitt første møte med qigong tradisjonen. Jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg gjennom kurset med Sebastian har funnet tilgang til dette storslåtte kunnskaps- og øvelsessystemet, og vil helt sikkert gå på flere kurs. Sebastian er en oppmerksom og nøyaktig, sjenerøs og tålmodig lærer. Rolig og fattet, og med den største respekt, fulgte Sebastian de usedvanlige erfaringene som vi gjorde med de enorme energiene under øvelsene. Dette var noe jeg som nybegynner ble jeg spesielt imponert over.


Ved hjelp av øvelsene har jeg allerede lært å lytte til livet mer avslappet, å ha tillitt og rett og slett bare å være uten hele tiden å reflektere og kontrollere. En grunn til å gå på kurset var søvnproblemene mine - som har bedret seg dramatisk gjennom øvelsene. Øvelsene kommer nå, selv etter at kurset er ferdig, til å fortsette og følge meg i hverdagen. Jeg er gla for denne berikelsen og ser frem til hvordan dette vil utvikle seg videre og hvilke ytterligere erfaringer det vil bringe. Mange takk til Sebastian!