Den som forstår Dao er klok.
Den som praktiserer det er sterk.

Sjelearbeid - energiarbeid for åndelig og sjelelig utvikling

I sentrum av dette kurset står øvelser, metoder og teori for å fordype din egen indre spiritualitet og heve energinivået ditt. Øvelsene hjelper deg til å bringe kropp og sjel i energetisk balanse. I en atmosfære preget av indre ro og avslappethet lærer du å lytte til kroppen og sjelens signaler og din egen indre stemme.

Teorien om sjelen utgjør grunnlaget for innholdet i kurset. Ifølge eldgamle kinesiske skrifter og overleveringer har sjelen ulike deler, som har sitt sete i ulike organer. For å bli „hel”, må sjelen være komplett og gradvis kunne løse seg fra belastningene sine.

Kurset gir en dyp forståelse for den energetiske oppbygningen og funksjonen til sjelen vår og dens ulike sjeledeler, og tilbyr konkrete metoder fra qigongkulturen for sjelelig helbredelse.

Hovedinnholdet i kurset er ulike konkrete metoder for sjelelig helbredelse, blant annet energispråk, «de fire sanne ordene» og regulering av mellommenneskelige forhold. Dette kombineres med den flere hundre år gamle bronseklokkeøvelsen.

Hver kurstime inneholder en energioverføring for å forsterke sjeleenergien og rense sjelen for negative belastninger.

På grunn av den sterke energetiske rensingen på kurset kan i løpet av kort tid oppleve en følelse av indre ro, glede og at hjertet åpner seg.

 

Dette er et kurs for alle som:

  • ønsker å fordype sin energetiske og spirituelle praksis,
  • vil heve sitt sjelelige energinivå
  • søker en dypere forbindelse med universet og alt levende
  • ønsker å styrke sin intuisjon
  • vil lære mer om de karmiske sammenhengene i livet