Energioverføringer og helgekurs i Nordnorge – Hemnesberget 23.-26.04.2020
Med Sebastian Bauer, en av de mest kjente qigonglærerne i Tyskland.

Energioverføringer

Dyp regulering av stress, utmattelse og hjelper ved søvnproblemer
Torsdag, 23.04..2020    18:30-19:45

Løse dyptsittende blokader og oppleve dyp indre ro
Fredag, 24.04.2020      18:30-19:45

 

Pris for engang kr. 250
Pris for 2 ganger kr. 400

 

Sted:
Sørlandsveien 24,
8601 Hemnesberget

Dyp regulering av stress, utmattelse og hjelper ved søvnproblemer

Løse dyptsittende blokader og oppleve dyp indre ro

Energioverføringer i qigong er alltid noe spesielt. I motsetning til de aktive øvelsene som alle kan gjøre hjemme, trenger du under en energioverføring ikke å gjøre noe selv. Her blir du ledet inn i en behagelig avslapning, som gjør at du kan åpne deg selv stadig mer. I denne tilstanden er du klar til å motta de meget sterke kosmiske energiene.

Den overførte energien (Qi) er alltid rettet mot bestemte formål. Følgende følelser er tegn på at qi-en virker i kroppen: Varme, prikking (flyten av qi er aktivert), fysisk og følelsesmessig velvære (frisk qi flyter i kroppen), emosjoner som kommer opp (man ler eller gråter), følelse av lykke og dyp fred som et tegn på forbindelse med universet.

Den spesielle med energioverføringer er også at jo flere mennesker som deltar, jo sterkere blir energifeltet. Hvis hver deltaker ønsker de andre mye energi og god virkning, økes energien for alle deltakere.

Les mer om energioverføring

Nybegynner-Seminar
Regulering av forstyrrende, fremmede energier

 

Lørdag, 25.04.2020 kl 10-16
 

 

Pris:    kr 1400
Pris:    kr 2500  + søndag


 

Sted:
Sørlandsveien 24,
8601 Hemnesberget

 

 

 

 

 

 

 

Ifølge kinesisk medisin – og andre sjamanistiske praktiser – har nesten alle kroniske plager sitt opphav i sjelen. De ytre plagene gjør oppmerksom på sjelelige blokkeringer, traumer og karmiske årsaksforhold. Ofte hindrer det oss i å leve ut vårt fulle potensial og står i veien for mer glede og harmoni.

På samme måte som sjamanen jobber energetisk for å løse disse flokene, har kinesisk medisin sin egen kraftfulle metode for å rense og regulere dyptsittende blokader og emosjonelle mønstre.

Dette kurset innebærer en regulering av forstyrrende, fremmede energier ved hjelp av energetiske metoder. På kurset blir det en kort innføring i teori om hvordan negative forstyrrelser fra fremmede energier kan oppstå og hvordan man kan beskytte seg selv.

Hoveddelen av kurset er praktisk energiarbeid for å regulere og løse seg fra disse forstyrrelsene. Hele løsningsprosessen bygger på kjærlighet, medfølelse og tilgivelse. Derfor er det en forutsetning at deltakerne er åpne og tillitsfulle til dette arbeidet. Bare slik kan et sterkt positivt energifelt kan oppstå, som igjen gjør det mulig å gi slipp på de fremmede energiene.

Symptomer på en forstyrrelse fra fremmed energi:

▪ Energimangel,sterkutmattelse
▪ Kuldefølelse,sanseforstyrrelser
▪ uklare,vandrendesmerter
▪ Depression,selvmordstanker
▪ Ulikeangstanfall,panikkanfall
▪ Søvnforstyrrelser,mareritt
▪ Blekt,fargeløstansikt,påfallende forandring i ansiktsuttrykket
▪ Plutselige adferds forandringer
▪ Vanskeligheter ved å treffe avgjørelser
Les mer om seminar 

Nybegynner-Seminar:
Grunnøvelse »Feng Huang-Bronseklokkeøvelsen«

 

Søndag, 26.04.2020 kl 10-16
 

 

Pris:    kr 1400
Pris:    kr 2500  + lørdag


 

Sted:
Sørlandsveien 24,
8601 Hemnesberget

På dette kurset lærer du en kraftfull qigongøvelse: den flere tusen år gamle bronseklokkeøvelsen
Bronseklokkeøvelsen er en spesiell qigongøvelse. Den hører til de qigongøvelser som har blitt gitt videre i en uavbrutt linje siden de oppsto. Øvelsen er særlig godt likt på grunn av sin ekstraordinære energivirkning.

Bronseklokkeøvelsens historie går tilbake til den buddhistiske mesteren Bodhidharma. Han blir ansett som grunnleggeren av kinesisk Zen buddhisme og underviste denne øvelsen for mer enn 1400 år siden. Det er en stille, meditativ øvelse som hovedsakelig praktiseres stående. Personer som i øyeblikket er svekket kan øve mens de sitter eller ligger. Det er derfor mulig å begynne treningen med denne øvelsen, uavhengig av alder eller fysisk konstitusjon.

Mange nybegynnere gjør sin første qi-erfaring med denne øvelsen og føler etter en kort tids trening hvordan energien jobber i kroppen. Regelmessig trening kan bidra til å heve det generelle energinivået ditt.

Med denne øvelsen har du alltid med deg din egen "tankstasjon". Samtidig åpner du en dør til sann glede i hjertet ditt, til mer selvtillitt og indre tilfredshet med deg selv.

Les mer om semiar